Ik sta even stil…. Waarde(n)vol Leven, mentaal vitaal blijven


Heb jij soms moeite om alle ballen in de lucht te houden? Vraag je je wel eens af waarom je doet wat je doet? Waarom je de keuzes maakt die je maakt? Hoe zou het zijn om (weer) zelf sturing aan je leven te geven? Tevreden zijn met werk en privé, meer aandacht voor je gezin, je kinderen en genieten van de kleine dingen? Onze filosofie is dat, wanneer je je door je waarden laat leiden, je zelf verantwoordelijkheid neemt voor en sturing geeft aan je geluk. Wat wij kunnen doen is je helpen daarin de juiste weg te vinden.

Door letterlijk afstand te nemen, je uit je vertrouwde omgeving te halen, door een doordachte inhoud, opbouw en tijdsduur van de training, en door begeleiding van de vertaling naar de praktijk, zorgen we voor concreet resultaat. Na de training heb je een stevige basis om het stuur van je eigen leven echt in handen te nemen.

Vandaar onze keuze om komend najaar opnieuw een 6-daags programma aan te bieden in het prachtige binnenland van de Algarve, Portugal. Even stilstaan bij wat voor jou nodig is om in balans te blijven.

Locatie

Monte Rosa ligt in het Zuidwesten van de Algarve. Vlakbij Lagos en vissersdorpjes als Burgau en Salema. 4 ha. Glooiend terrein met veel oude amandel- olijf- en vijgenbomen. Het complex bestaat uit een aantal met zorg gerenoveerde authentieke boerenwoningen.

De begeleiding is in handen van Nienke van Alten en Gerdine Slot. Zij zijn oud-collega’s die elkaar gevonden hebben in hun mensgerichte, no nonsense manier van werken: analytisch, oplossingsgericht, professioneel betrokken, liefdevol confronterend.

Mail-bijlage

Week 37: 11  t/m 16 september 2016 (nog 8 plaatsen beschikbaar)

 

Geïnteresseerd?

Profiteer nog tot 1 mei van vroegboek korting!