ActMindful@Work: Werken aan levenskwaliteit!

Werknemers besteden in hunleven veel tijd op de werkvloer. De huidige economische situatie en de toenemende concurrentiestrijd doen heel wat werknemers stress ervaren op het werk. Voldoende psychologische flexibiliteit is nodig om een antwoord te kunnen bieden op voortdurende uitdagingen en snelle ontwikkelingen in de maatschappij. Zo niet, dan dreigt overmatige stress uit te monden in een burn-out.

Investeren betaalt zich uit!

Investeren in het welzijn van werknemers betekent investeren in (het welzijn van) de organisatie. Werknemers die zich goed voelen op hun werk zijn minder ziek en meer bereid zich in te zetten voor hun organisatie. De werksfeer is aangenamer en er is minder personeelsverloop wat vaak een verlies inzake kennis en competenties betekent.

Hoe werkt het?

  • Een 2 + 1 methode – standaard, of op maat van de organisatie
  • Een ACT-trainer met jarenlange ervaring
  • In-company of als open inschrijving
  • Verhoogde psychologische flexibiliteit

De training bestaat uit 2 sessies van 3 uur plus een boostersessie na 6 weken.

Deelnemers leren zich bewust worden van hun waarden op het gebied van werk en privé leven. Vervolgens leren ze obstakels overwinnen, zodat ze stappen kunnen zetten in de richting van hun werk- en privé waarden.

ACT is een evidence-based methode die gebruik maakt van mindfulness en gedragsmatige technieken om het psychisch welzijn en de persoonlijke effectiviteit te verbeteren. Dit heeft een positief effect op de werkvloer en op de algemene levenskwaliteit.

Neem contact op voor meer info »